top of page

Over Eduvisor

Mijn naam is Kevin Meere, eigenaar en trainer bij Eduvisor. Ik ben 2 augustus 1982 geboren in Den Haag maar tegenwoordig met mijn vrouw en 2 zoons woonachtig in Delft.

Na gedeeltelijk mijn HBO opleiding informatica te hebben afgerond ben ik aan het werk gegaan in 1 van de grote computerketens in de retailsector. Via zowel de sales als de technische kant ben ik daar uiteindelijk enkele jaren actief geweest als bedrijfsleider van diverse winkels. Na 7 jaar heb ik de consumentensector ingeruild voor de zakelijke en  educatieve dienstverlening waar ik bijna 10 jaar vanuit de sales-afdeling een klantenbestand van ruim 450 scholen en MKB heb mogen bedienen op diverse vlakken zoals ICT advies, training,  (nieuwbouw)begeleiding, software  implementaties en vele andere projecten. 

Omdat ik door de jaren heen opmerkte dat ICT middelen slechts voor een klein deel worden gebruikt en er zelfs anno 2020 nog een vorm van angst is voor gebruik van computers heb ik besloten om Eduvisor op te richten. Vanuit daar heb ik als doel mijn jarenlange ervaring te gebruiken om de inzet van ICT in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en het MKB samen met u naar een volgend niveau tillen.

Advies: Diensten
bottom of page